Josaphina Søgaard

Min baggrund for at arbejde med elitesportsudøvere er, at jeg selv er tidligere elitesportsudøver indenfor fodbold. Endvidere er jeg vokset op med en storebror, som har være professionel fodboldspiller siden han var 16 år. Derigennem har jeg opbygget min viden og kompetencer omkring alt, hvad der foregår i et professionelt sportsmiljø mv. Uddannelse/kurser:
Emograf - Terapeut i følelsesmæssig intelligens
NLP Practioner/Coach
Paul Ekman Micro Expressions Expert Level
Paul Ekman Subtle Expressions Expert Level
Paul Ekman Law Enforcement Expert Level
Paul Ekman Work Expert Level
Personlig Udvikling - Ledelse
Situationsbestemt Ledelse
Konflikthåndtering - Ledelse
DISC

Jeg har specialiseret mig indenfor sport, da min overbevisning er, at for at kunne toppræstere indenfor sin sport, skal man have en høj følelsesmæssig intelligens – al handling sker ud fra en følelse og ikke ud fra en tanke, som mentaltrænere mener. Mentaltrænere fokuserer på det der sker oppe i hovedet, men det er en realitet at 90 % af alle informationer går fra hjertet til hjernen og dermed går der kun 10 % fra hjernen til hjertet. Derfor er det essentielt for en hver sportsudøver at have en høj følelsesmæssig intelligens.

Kamilla Søgård

Siden jeg var 20 år har jeg arbejdet aktivt med sportsudøvere på briksen - både som sportsmassør og som fysioterapeut.  Derudover har jeg i hele min opvækst været i sportens verden som badmintonspiller hvor jeg bl.a. har spillet i Spanien i liga med nogle af de bedste damesingle spillere i verden. Derudover har jeg i 8 år været træner for talentudviklingen i både Herlev - og Lyngby Badminton.  

Uddannelse/kurser:
Fysioterapeut
EQ Coach
Sportsmassør
DFB Badminton Træner 
Kinesiotape 
MET Teknikker
Kursus i Preventing Chronic Pain - A Human Systems Approach
Kursus i Science of ExerciseJeg har valgt at fokuserer mig fysioterapeutisk indenfor det muskuloskeletale område, dvs. indenfor alt som står i direkte kontakt med hvordan man rent biomekanisk bruger sin krop. Derudover har jeg en coaching/metamedicinsk vinkel på min behandling, forebyggende træning og mine skades forløb som gør at jeg kan koble de fysiologiske processer sammen med emotionel intelligens. Denne kobling gør at de forløb jeg kører, tager hånd om det hele menneske og ikke kun specifikt omkring det fysiske.